Praktische info

1  Huisbezoeken.

4  Tarieven.

In de praktijk is al het materiaal aanwezig en zijn uw medische gegevens beschikbaar om u de best mogelijke zorg te geven. Indien mogelijk, komt u dan ook best naar de praktijk.Is dit niet mogelijk (hoogbejaarden, ernstig zieken, …) dan kunt u een huisbezoek aanvragen op het nummer 050 35 09 98. Doe dit het liefst voor 11u.

2  De dokter spreken.

Wij zijn geconventioneerd, wat wil zeggen dat wij ons aan de tarieven van het RIZIV houden.
Indien u recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming (het getal van uw ziekenklever eindigt op “1” ipv “0”, bvb 121/121), kunt u gebruik maken van de derdebetalersregeling. U dient dan enkel het REMgeld te betalen. De rest wordt rechtstreeks met uw ziekenfonds verrekend. Breng hiervoor steeds een klever van uw ziekenfonds mee.

Wil je ons persoonlijk spreken voor het bespreken van een resultaat of heb je een andere vraag, dan kun je elke weekdag bellen van 11u30 tot 12u00.

3  Globaal Medisch Dossier.

5  Bancontact.

Er is de mogelijkheid om met bancontact te betalen.

Het Globaal Medisch Dossier (GMD) bevat al uw medische gegevens (operaties, chronische ziekten, lopende behandelingen…). Het maakt een betere individuele begeleiding en een beter overleg tussen de artsen mogelijk.
Als u een GMD aanvraagt bij uw huisarts, krijgt u tot 30% meer terugbetaald voor een raadpleging van uw huisarts. Het GMD is gratis en dient jaarlijks verlengd te worden.

Huisartsen Elan

RESIDENTIE CATHERINE

Vestingstraat 71 bus 1

8310 Assebroek

Tel: 050 35 09 98

 

www.huisartsenpraktijkelan.be

Enkel op afspraak

Bancontact

Geconventioneerd

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now